Wat bieden wij | Wienerberger

Wat bieden wij

Bij Wienerberger geniet je als medewerker van tal van secundaire arbeidsvoorwaarden. Hieronder lichten we er een aantal uit. 

Ons succes, is jouw succes

Door o.a. de harde inzet van onze medewerkers is Wienerberger succesvol. Zij krijgen daarom binnen de organisatie de kans om tegen aantrekkelijke voorwaarden aandelen van Wienerberger te verwerven en zo te delen in ons succes. Wereldwijd doen al veel collega’s mee met het aandelenprogramma. Zij staan achter de organisatie en geloven in de strategie en toekomst!

Extra vrije dagen kopen

Een juiste werk- en privébalans, wie wil dat nu niet? Wienerberger biedt jou de mogelijkheid tot het kopen van extra vakantiedagen. Naast jouw wettelijke vakantiedagen, heb je de mogelijkheid om tot maximaal 5 extra verlofdagen te ‘kopen’. Deze worden verrekend met de eindejaarsuitkering.

Ouderdomsdagen

Jij bent goed voor Wienerberger en Wienerberger is goed voor jou. Als trouwe medewerker heb jij namelijk recht op extra vakantie uren wanneer je een bepaalde tijd in dienst bent of wanneer je een bepaalde leeftijd hebt bereikt. Jouw aanpakkersmentaliteit en trouwe dienstjaren worden zo beloond met extra vrije tijd. Medewerkers met een ononderbroken dienstverband  van ten minste 25 tot 40 jaar, hebben recht op 8 uren tot maximaal 24 uren extra bovenwettelijke vakantie uren met behoud van loon. Ook vanaf de leeftijd van 45 jaar, hebben medewerkers recht op 8 uren extra vakantie met behoud van loon. Dit loopt op tot 56 (!) vakantie uren bij een leeftijd van 64 jaar.

Pensioenopbouw

Treed jij in dienst bij Wienerberger? Dan dragen zowel Wienerberger als jijzelf 13% bij aan jouw pensioenopbouw. Zo bouwen we samen aan een goede toekomst voor tijdens jouw pensioen.  

Aangezien onze medewerkers centraal staan, gelden zelfs bij en na pensionering aanvullende regelingen zoals:

  • De mogelijkheid om vooraf een cursus pensionering te volgen.
  • Tot en met het jaar waarin men met pensioen gaat ontvangt men een kerstcadeau.
  • Uitnodiging voor de Seniorendag.
  • Een Wienerberger-speld (zilver) als de medewerker geen jubileum heeft meegemaakt.
  • Toezending van het personeelsblad.
  • Regeling koop van Wienerberger-producten voor eigen gebruik.
  • Deelname aan Collectieve Ziektekostenverzekering VGZ blijft mogelijk.

FiscFree

Privé producten kopen met belastingvoordeel? Het kan met de FiscFree regeling van Wienerberger. FiscFree is een aanvullende arbeidsvoorwaarde voor Wienerberger collega’s. Dankzij FiscFree kun je als medewerker allerlei producten met gemiddeld 40% belastingvoordeel kopen. 

Personeelsfonds

Via het personeelsfonds biedt Wienerberger, medewerkers een attentie of ondersteuning aan bij een bijzondere gebeurtenis of situatie. Alle medewerkers zijn daarin gelijk. Iedereen met een dienstverband neemt verplicht deel aan het personeelsfonds. 

Top